Skip to main content
  • Christian Smith

Debi album Christian Smitha

Christian Smith, producent i DJ iz Švedske uskoro će imati svoj drugi nastup u emisiji Essential Mix na BBC Radiu 1 gdje ćete moći čuti njegov najnoviji set.

Piše: 

Naslovna foto

Christian Smith

Ovaj techno producent nerjetko se okušao i u house glazbi s ponekim uratkom. Dobre vijesti stižu iz njegovog tabora jer sprema veliku svjetsku turneju povodom debi studijskog albuma "Director`s Cut" koji izlazi u travnju ili svibnju. Šveđanin je do sada imao široki dijapazon nastupa s velikanima elektronske scene bilo da se radi o underground ili komercijalnijim imenima. Na iznenađenje mnogih nastupio je s Tiestom tijekom svoje brazilske turneje. Na tom putu odradio je i Sensation White u Čileu.

Lani je bio vrlo zaposlen u studiju radeći nešto zanimljivo pa je tako izašao na Digweed-ovom Bedrocku, Sharam-ovom Sci+Tec-u, legendarnom Renaissanceu, te etiketi Viva od Steve Lawlera. Remixirao je za Steve Angella, Sharama, radio novu kompilaciju (Platform) za Renaissance. Imate mnogo razloga za nadati se kako će i 2010 biti jednako zanimljiva i produktivna od strane ovog renomiranog glazbenika. Novi album izlazi za njegovu etiketu Tronic.

 

Tracklist:
 
1.     Higienopolis
2.     Omniscience
3.     Pressure Point
4.     Interlude
5.     Beluga
6.     I Wanna Step Away
7.     Tribute to Principle
8.     Break it Down
9.     Indecent Exposure
10.    Milky Way
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2