Skip to main content
  • Shapeshifters
  • 19.03.2006.

Debi album Shapeshiftersa

Nakon superuspiješnog prvog singlea “Lola's Theme” Shapeshiftersi imaju novi single koji nosi naziv “Incredible” i koji se nalazi na njihovom nadolazećem debi albumu “Sound Advice”. Ova stvar, zajedno s debi albumom, pokazuje koliko je bend zapravo napredovao u njihovoj relativno kratkoj dvogodišnjoj karijeri, kako lirički tako i glazbeno.

Piše: 

Naslovna foto

Shapeshifters

Od klupskih početaka, Simon Marlin i Max Reich su se pretplatili na dugi glazbeni put, a single “Incredible” je njihova sljedeća stanica na putu ka vrhu. Uvijek spremni na suradnju s novim talentima, “pokupili” su mladu vokalisticu Kelly Marie koja je gostovala na singleu “Incredible” kao i na još tri stvari s novog albuma. “Incredible” je odlična najava debi albuma Shapeshiftersa koji će prema najavama u svakom slučaju biti pravo iznenađenje.

Glazbeno gledano, album je urađen prema najvišim standardima koji se i očekuju od dvojice vrhunskih producenata dok je nivo pisanja pjesama na razini svega što ćete imati priliku slušati u 2006. godini. Video spot za single “Incredible” je sniman u Los Angelesu, a datum izlaska albuma “Sound Advice” je predviđen ovog tjedna.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk