Skip to main content
  • 22.01.2008.

Deep house gostovanje u zagrebačkom Mastersu

U petak, 25. siječnja očekuje nas interesantno gostovanje iz Njemačke – Manuel Tur. Klinci danas zapravo ne znaju puno o House glazbi. To je pošteno reći, nije li? E pa hvala Bogu da postoji netko tko je spreman preuzeti kormilo i ploviti dalje! Manuel Tur je 22 godišnje čudo od djeteta iz njemačkog grada Essen-a […]

Piše: 

U petak, 25. siječnja očekuje nas interesantno gostovanje iz Njemačke – Manuel Tur. Klinci danas zapravo ne znaju puno o House glazbi. To je pošteno reći, nije li? E pa hvala Bogu da postoji netko tko je spreman preuzeti kormilo i ploviti dalje! Manuel Tur je 22 godišnje čudo od djeteta iz njemačkog grada Essen-a koje je spremno poharati Deep House svijet, jer dok su njegovi prijatelji pušili Camel i pili pivu iza dućana, mladi Manuel je brusio vještinu, uranjajući u zvukove Ian Pooley-a, Sebastien Leger-a i Swag-a.

Nije trebalo proći dugo vremena da se njegovi materijali počnu izdavati na labelovima kao što su Agave, SoSound i na Sebastien Leger-ovom Bits Music. No to Manuelu nije bilo dovoljno pa je odlučio oformiti svoj vlastiti label Smokestack Recordings preko kojega je došao do Freerange-a. Njegova tada neobjavljena stvar Portamento postala je zaštitni znak u Jimpster-ovim DJ setovima zbog čega je odlučio pozvati Manuela da snimi EP za svoj vrlo cijenjeni label Freerange.

Iako je Manuel za svoje godine već mnogo postigao, jedno je sigurno, o njemu ćemo slušati još dugi niz godina, jer njegovo vrijeme tek dolazi.

sonus 2
paul 2 mobile
Vezani članci
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin
sonus 1
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin