Skip to main content
  • alt
  • 16.03.2015.

Deep Tech i Techno dama Dijana Kober

Mlada i perspektivna djevojka iza pulta, Dijana Kober, ubacila se u glazbene tokove 2012. godine i od tada niže uspjeh za uspjehom nezaustavljivim entuzijazmom.

 
Uz Hrvatsku i susjednu nam Sloveniju Dijana je zavrtila i po Velikoj Britaniji, Češkoj i Švicarskoj i 2014. si zgrabila rezidenciju u Underground F-Clubu i Gjuri 2 i ujedno i postala članica Future Sound of Zagreb teama i stala iza pulta na 15. godišnjici.
 
Stvari su se počele odvijati spontano kada je sebi za gušt krenula slagati mixeve i uskoro su se krenuli slijevati upiti za gostovanja. Kada ti se već torta nudi kažeš hvala i zagrizeš. Za Dijanu je glazba nešto potpuno osobno, put prema unutarnjem miru, ali istodobno i oslobađnje od svega onoga što unutar društva ne funkcionira, a njeno poštovanje su zaslužili svi oni koji ovaj posao rade s ljubavlju.

alt

 
Najsretnija je iza pulta zapletena u svoje misli kada se prepusti da je nosi energija podija i na svaki set gleda kao na jednu dugu traku, kao duboku, mračnu i intuitivnu igru, dok se setovi za radio, kao nešto drugačiji medij, pomno pripremaju.
 
Planovi se već zahuktavaju, 2015. će biti značajna jer sve više pažnje posvećuje rastu kroz produkciju, donošenju novih i još nikada osluhnutih traka kao svog doprinosa elektroničkom opusu a i šuška se o velikom prvomajskom partiju, no o tome više kako se dan roštija i chillanja s onima koje voliš bliži. Za sada vas ostavljamo da gospođicu Kober upoznate i glazbeno na friško uploadani mix iz glazbenog podzemlja Gjure 2. Enjoy i sretni vam novi počeci dragi naši!
 

Dijana Kober @ GJURO2 (06.03.2015.) by Dijana Kober on Mixcloud

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2