Skip to main content
  • 9.01.2008.

Definitivni kraj after-hour partijanju na Ibizi

Izgleda da je after-hour partijima na Ibizi „odzvonilo“. Vlasti na Ibizi, najpopularnijem europskom otoku za partijanje, prisilile su klubove da od ljeta 2008.g. moraju partije završavati u razdoblju od 6 – 10 ujutro. Vlasti ističu kako su glavni razlog ove odluke nezadovoljstvo stanovnika Ibize kao i brojnih gostiju ovog otočja.

Piše: 

Ovakva uredba pogodit će pokrajinu Sant Josep gdje se nalaze najpoznatiji svjetski klubovi kojima glazba svira cijeli dan – Space, Bora Bora, DC10. Kako doznajemo u pokrajini San Antonio gdje su klubovi Eden i Es Paradis after-houri su već odavno ukinuti.

Lokalne vlasti grada Ibiza također razmatraju odluke drugih pokrajina i ako donesu neki zaključak to bi mogle biti najrigoroznije mjere a to znači da bi se klubovima zabranio rad od 6 ujutro do 6 popodne, što bi omelo i vrlo interesantne popodnevne događaje u tim klubovima.

Vicent Ferrer, predsjednik turističke zajednice pokrajine Sant Josep istakao je za lokalne novine: „U urbanom svijetu after-hour klubovi su opasni i moramo ih zaustaviti“. Jedan viječnik iz iste pokrajine dodao je: „Znamo da klubovi privlače mnogo inozemnih gostiju i da su svjetski poznati, ali želimo da stanovnici ovog otoka kao i druga vrsta gostiju žive normalnim životom“.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk