Skip to main content
  • dejan milicevic
  • 17.10.2012.

Dejan Miličević promovira novi album u Zagrebu

Beogradski DJ-a i producent Dejan Miličević u Zagrebu će predstaviti svoj novi, drugi album „Just Keep Talking Girl“, koji već čvrsto kroči stopama uspjeha debitantskog albuma „Trust and The Purpose“ rasprodanog u samo pet dana.

Naslovna foto

dejan milicevic

Promocija albuma održat će se u zagrebačkom klubu Sirup u subotu 27. listopada, a  uz ekskluzivan Miličevićev DJ set u Sirupu će nastupiti i residenti FELVER i SERGEJ SNOOZE uz DAVOV live nastup. Obzirom da su svi glazbenici redom veterani tech-house scene na ovim područjima koji su nakon više desetljeća djelovanja i dalje aktivni, produktivni te obožavani do kultnog statusa, posjetitelje Sirupa očekuje prava glazbena fešta koja će u jednoj večeri spojiti iskustvo i atmosferu najboljih zagrebačkih i beogradskih tech-house zabava.

{soundcloud}https://soundcloud.com/dj-dejan-milicevic/just-keep-talking-girl{/soundcloud}

Dejan Miličević je tijekom karijere nastupao diljem svijeta na svim većim svjetskim i europskim glazbenim festivalima, od Tommorowlanda, Dance Valleya, do Kazantipa i regionalnog diva EXITA, kojeg je često zatvarao nastupom na popularnoj Dance Areni pred 20 000 posjetitelja. Njegov drugi, samostalni LP, Just Keep Talking Girl, izdan je u kolovozu ove godine na njemačkom labelu Plastic City. Prema dosadašnjim reakcijama, album ide stopama uspjeha debitantskog albuma Trust and The Purpose (2011, Gillesku Records) izdanog na na pločama i rasprodanog u samo pet dana. Među prve hitove ubrajaju se trackovi Just Keep Talking Girl i Queen is Never Late. Pored producentske i DJ karijere, Dejan Miličević djeluje i kao glazbeni pedagog u suradnji s Burn Energy Drinkom.

{soundcloud}https://soundcloud.com/dj-dejan-milicevic/the-queen-is-never-late{/soundcloud}

Jedan od glavnih zagrebačkih clubbing figura definitivno jest DJ SERGEJ koji odnedavno nastupa kao SERGEJ SNOOZE. Za sebe kaže da 'nakon što je 1988. prvi puta kročio u klub, njegova karijera ambicioznog clubbera ne bilježi neopravdane sate'. Željan kreativne platforme koja bi okupila domaće kreativne snage, osniva label Home Made Electronica. Godine 2008. kreativna platforma dobiva i svoj plesni dom klub Sirup. Ugledni svjetski časopis The Wire u svom je osvrtu na debitantsko izdanje Dimensions festivala održano početkom rujna u Štinjanu pored Pule među zvjezdanim underground line-upom posebno istaknuo zanimljiv i internacionalno obojen set SERGEJA SNOOZA kvalitetno izbrušen tjednim nastupima u Sirupu, što je još jedna potvrda Sergejevom radu i napretku.

{soundcloud}https://soundcloud.com/sirupzagreb/sergej-snooze-dimensions{/soundcloud}

Uz Dejana i Sergeja, subotnju tech-house feštu začinit će Stereo Studio dvojac: FELVER i DAV (live).

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2