Skip to main content
  • 16.12.2019.

Delta Sound Industry sprema Božićni Rave u baćinskom Domu kulture

Delta Sound Industry vam predstavlja ovogodišnji – [ TRACK YOU ] Christmas Party, koji se održava u srijedu 25. prosinca u baćinskom Domu kulture (Trg grada Ploča 1), s početkom u 21.00h.

Piše: 


Serija eventa [ TRACK YOU ] počela je sa gostovanjem DJ Jocka, te se sad nastavlja s Božićnim izdanjem. [ TRACK YOU ] serija je pokrenuta da se stvori konstantnija zimska klubska scena u dolini Neretve, sve do početka ljetne sezone, kad kreće "Go.HARD" i "Neretva Beat".

A evo ponešto i o glazbenim selektorima ove večeri.

Marko Schuman je 23. godišnjak iz Komina, koji započinje svoj glazbeni put 2016. godine na lokalnim partijima. Zbog nedostatka konstantne scene na području Neretve, ubrzo mu se javlja želja da omogući ostalim izvođačima, te svim ljubiteljima elektroničke glazbe što bolju, kvalitetniju te sadržajniju scenu. Tada mu se pojavila ideja o osnivanju organizacije Delta Sound Industry, koja je okupila sve koji su bili željni utjecati na lokalnu scenu bilo kojim putem. Ubrzo nakon se pojavljuju dva programa pod organizacijom Delta Sound Ind., a to su ''Go.HARD'', koji se pokazao kao vrlo uspješan, kvalitetan i privlačan ljubiteljima kulture i ''Neretva Beat'' koji služi kao odskočna daska dj-evima sa područja Neretve.

Glazba mu seže od dubljeg techna sa dozom minimala, pa sve do agresivnijeg zvuka. Za pultom uvijek pokušava svoj žanr uklopiti u jedan pravilan i kvalitetan i energičan set u kojemu izabrane trake formiraju priču od samog početka pa do kraja. Do danas je dijelio pult sa mnogim jačim regionalnim imenima.

WØLT je dj i producent koji je svoje putovanje u svijet elektroničke muzike započeo sredinom, odnosno krajem devedesetih godina. Nakon niza godina educiranja o korijenima i kulturi elektroničke muzike kao i usavršavanja dj tehnike, započinje sa ozbiljnijim radom.

Logičnim slijedom događaja ubrzo se javlja i želja za stvaranjem "bitova" što je nekoliko godina poslije rezultiralo sa nekolicinom izdanja na pločama (kao i u digitalnom formatu) na nekim od svjetski poznatih techno etiketa. Jedan je od rijetkih u BiH koji je uspio zadržati svoj zvučni identitet i ostati dosljedan određenom stilu kroz svo vrijeme techno evolucije. Njegovi bitovi su energični sa hipnotičkim sekvencama.

Mimashouu je slavonski dj sa trenutnom adresom u Splitu. Kroz rad sa Ground Zero i Delta Sound Industry dj-evima je stekao znanje i iskustvo za pultom koje sad itekako koristi nastupajući na raznim eventima diljem zemlje. Njegov muzički stil se bazira na tvrđem i sirovijem techno zvuku.

FB Event: [ TRACK YOU ] Christmas Rave | Dom kulture Baćina

sonus 2
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju