Skip to main content
  • 12.08.2010.

Dennis Ferrer – “Hey Hey Remixes” (Strictly Rhythm)

Ako ste posjećivali bilo koji house klub posljednjih mjeseci šanse da ste čuli pjesmu "Hey Hey" od Dennis Ferrera su stopostotne.

Piše: 

Radi se o pjesmi koja je već izvođena masovno na proljetnom WMC-u u Miamu a ovog ljeta definitivno je produkcija o kojoj se najviše govori, odnosno koja se najviše vrti na party lokacijama diljem zemlje.

Himna house glazbe pruža puno pozitive na plesnom podiju te je definitivno znak povratka klasičnog vokal house zvuka na scenu. Pjesmu je svim silama podržao svjetski broj 1 promotor putem radijskog etera Pete Tong, a nakon njega i stotine drugih poznatih DJ-a. Na Youtube-u ovaj uradak bilježi preko 3,5 miljuna gledanja.

Dennis Ferrer je napravio suradnju s etiketom Strictly Rhythm iz New Yorka te su odlučili izdati nekoliko remixa ovog uratka. Kolekcija je to koja će u svakom momentu rasplesati ekipu. Svoje interpretacija ove himne tako su dali Deepah Ones, Kaytronik, Tom De Neef, Dim Chris, Crookers, Vandalism te Friscia i Lamboy.

Dennis Ferrer nedavno je počašćen nominacijom za Grammy nagradu. Napravio je Objektivity Mix za pjesmu "Don't Believe In Love," od Didoa. Njegovi snažni producentski uspjesi rezultat su kombiniranja i korištenja vokalnih dionica s visoko kvalitetnim produkcijskim standardima. Uz mnogo pravih instrumenata, analogne produkcije i pjesničkih struktura ovakav način rada čini se mnogo bolji nego kompjuterska produkcija glazbe.

Magična formula Dennis Ferrera "Hey Hey" tek je prvi uradak kojim je ovaj DJ došao na listu želja mnogih promotora. U budućnosti nas čeka još štošta zanimljivoga. Ferrer je ovog vikenda i premijerno gost u Hrvatskoj. 13. kolovoza svira na Sunce Beat festivalu koji se održava u Petrčanima pored Zadra.
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2