Skip to main content
  • 14.05.2009.

Depeche Mode otkazao nastup u Ateni 12. svibnja

Britanske electro-pop legende Depeche Mode zbog iznenadne bolesti pjevača Davea Gahana jučer, 12. svibnja, otkazali su svoj dugoiščekivani nastup u Ateni.

Piše: 

Navodeći izjave organizatora koncerta, gradski City 99.5 Radio prenio je vijest da je pjevač hitno prevezen u lokalnu privatnu bolnicu zbog sumnje na gastroenteritis, dok su ostali izvori prenijeli da bi se koncert mogao održati dan kasnije, ako se do tada Gahanu popravi zdravstveno stanje. Oko 20.000 posjetitelja koji su platili ulaznice u iznosu do 100 eura skupilo se u Terra Vibe parku nadomak grada kako bi gledali jedan od najuspješnijih te najdugovječnijih britanskih bendova ikada.

{seyretpic id=238 align=center}
U izjavi organizatora stoji: "Na našu veliku žalost večerašnji koncert jednostavno mora biti otkazan… Davea Gahana svladala je bolest u njegovoj sobi za presvlačenje." Njihova aktualna svjetska turneja – "Tour Of The Universe" kojom promoviraju svoj novi studijski album – "Sounds Of The Universe" počela je u Izraelu 10., a upitna je i za nastavak koji je dogovoren u Istanbulu 14. svibnja.

{snippet 1}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2