Skip to main content
  • watergate
  • 23.10.2012.

Deset godina Watergatea na filmu

Prvo desetljeće jednog od najpoznatijih klubova u Berlinu i magičnih trenutaka koji su se u njemu dogodili često nije moguće opisati riječima. Zato je takve trenutke bilo potrebno bar djelomično dokumentirati.

Naslovna foto

Watergate

Priču o ekskluzivnom berlinskom klubu Watergate prikazanu u filmu „Watergate X“  ispričali su i neki od njegovih profiliranih izvođača koji su sudjelovali u tim nezaboravnim magičnim trenutcima i događali se unutar staklenih zidova ovog underground utočišta.

watergate armosfera

Glazbenici  poput Sven Vätha, Kerrija Chandlera, Dixona, Soul Clapa, Tiefschwarza, Ellen Allien, Solomuna, Pan-Pota, Sebo K, Lee Jonesa, Heidi, Lee Curtissa, Marco Resmanna, Catz 'n Dogz, Ruede Hagelstein i Magde dio su njegove dokumentirane prošlosti. U filmu se također prikazuju open air i Sonar partiji, sve je puno boja, a zvuk je odličan. Jedva čekamo pogledati film u cijelosti, dok Watergate stvara sljedećih deset godina magije.

{youtube}bk6hAtK4G1M{/youtube}

Premijera filma održat će se 1. studenog u Babylonu u Berlinu. Ako ste kojim slučajem tad u Berlinu ili vam se čini da bi baš mogli otići svakako posjetite  BerMuDa konferenciju i festival i 3. studenog si na plesnom podiju dajte oduška uz glazbeni odabri Sven Vätha, Luciana, Maceo Plexa, Henrika Schwarza, Oliver Koletzki i mnogih drugih.

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2