Skip to main content
  • alt
  • 15.06.2014.

Deset najtraka Ibize po Shazamu

Premda ljeto kalendarski još uvijek nije započelo, Shazam je ovih dana izbacio listu od 10 najtraka plesnih podija diljem Ibize.

 
Pa krenimo redom i to obrnutim. Na desetome se mjestu nalazi “Forget” Patricka Toppinga, najnovijeg uzdanika Hot Creationsa, a riječ je o house traci natopljenoj synthevima.
{youtube}fdAAVJZXoYM{/youtube}
 
Deveto je mjesto pripalo Maceu Plexu  i njegovu remiksu “Crossfade” islandske skupine GusGus, traka koja je odmah po izdavanju našla mjesto u setovima mnogih.
{youtube}-DWkf03g4Gc{/youtube}
 
“Falling In Love” Varija Volinskog na osmome je mjestu, a radi se o vocal houseu s piano dionicama izašloj na labelu Suara.
{youtube}22QktBPkxz8{/youtube}
 
Traka Josha Butlera, “Got A Feeling’ (Bontan Remix, Pleasurekraft Edit)”, izašla je prije skoro godinu dana, ali kako dobra glazba nikad ne zastarijeva, tako se našla na sedmome mjestu.
{youtube}3mt5lrti7w8{/youtube}
 
Šesto mjesto pripalo je “‘Read All About It”  Emeli Sande i to u bootlegu Stefanu Biniaka, a traka se odlikuje distorziranim vokalom.
{youtube}3tc-k_IPT1c{/youtube}
 
Na petome se mjestu smjestila “Scala” Agorije, jedna od najvećih traka minule sezone, a čini se kako joj se dobro piše i ove.
{youtube}YkkVIwbJgH4{/youtube}
 
Tapesh i Dayne S potpisnici su trake na četvrtome mjestu,  “How I Do”, u kojoj su vješto upotrijebili sample klasika “I Heard It Through The Grapevine” Marvina Gayea.
{youtube}WaXE5OuAoiM{/youtube}
 
 Traka “My Head Is A Jungle” u remiksu MK-a te suradnja Wankelmuta i Emme Louise na trećem je mjestu, a još jednom se radi o houseu s piano dionicama.
{youtube}_KhsQ3nn6Kw{/youtube}
 
Drugo mjesto drži “Pushing On” dvojca Oliver & Jimi Jules, traka zvukovno između housea i disca.
{youtube}_KhsQ3nn6Kw{/youtube}
 
Prvo je mjesto pripalo Ten Wallsu i njegovoj  “Walking With Elephants” što nimalo ne čudi jer Ten Walls je i minulog ljeta isporučio nenke od najvećih hitova kao što su “Gotham”  ili “Mongol”.
{youtube}rymUSbYQjw8{/youtube}
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2