Skip to main content
  • circoloco
  • 26.04.2011.

Detalji Circo Loco nastupa na plaži Zrće

Ljetna ekstravaganca Hideout festivala pored najavljenih gostovanja Sven Vätha, Eric Prydza ili Marca Carole uključuje i klubsku večer Circo Loco koji u Hrvatsku dovode čitavu malu armiju DJ-a. Tako je nastup ove kontroverzne skupine zakazan za subotu 2. srpnja na Papaya stageu kada će nastupiti njihovi rezident DJ-i Tania Vulcano, Andrew Grant, Dan Ghenacia, Cassy, Garagem i Gauthier DM.

Piše: 

Naslovna foto

Circo Loco u Hrvatskoj


Circo Loco su underground pokret koji je na Ibizi postao najinteresantnija priča posljednjih godina prvenstveno zbog svojih dekadentnih zabava u klubu DC10.

Po prvi put publika u Hrvatskoj ima priliku čuti prvu damu i kraljicu ovog pokreta Taniu Vulcano koja je tu od samih početaka, točnije 1999.g. Još jedno ime koje krasi line-up CC partija punih 10 godina je bivši američki marinac Andrew Grant. Parižanin Dan Ghenacia je još uvijek jako utjecajno ime francuske underground scene a to je ostvario dijelom i kroz vođenje etikete Freak n Chic. Njegova glazba je spoj tech-housea i deep groove housea.
{youtube}i1NY63nakcM{/youtube}

Catherine Britton aka Cassy je kraljica underground house i techno glazbe. Prvi put se na line-up-u pojavila 2010.g. te zainteresirala publiku kombinacijom house i hard techna te klasičnog acid house zvuka. Predvodnica je Circoloco New Era DJ-a. Garagem pušta underground house i garage, a Gauthier DM je brat Circoloco rezidenta DJ W!LD-a. Izdaje za Robsoul Recordings etiketom koja je trenutno jako cijenjena u underground house glazbi. Gauthier nam donosi tople i groovy house melodije.

U subotu navečer Circo Loco nastupaju uz Pendulum i Ms Dynamite na Ape Stageu te Annie Mac i Eric Prydza na Papaya Stageu.

Tania Vulcano Live @ Club Midi, Romania – 19-02-2010 by R_co

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2