Skip to main content
  • Image

Detalji za Carnival Party 2009 (Rijeka)

Deveti po redu Carnival Party pod sloganom “Who Is Your Ninja?” održat će se 20. i 21. veljače u centru Rijeke na Gatu Karoline Riječke. Kvalitetan i plesan line-up, atraktivne nove tehnologije i maskirano ludilo glavne su odlike najdugovječnijeg hrvatskog festivala urbane glazbe, koji je ujedno i jedini besplatni događaj ove veličine u regiji. Headliner ovogodišnjeg Carnival Partya jest Vitalic , cijenjeni umjetnik kojeg mnogi stavljaju uz bok Daft Punku kao najboljeg francuskog elektronskog glazbenika.

Piše: 

Naslovna foto

Image

S podjednakom lakoćom stvara skladne melodije i moćne techno ritmove, a njegov album OK Cowboy ima kultni status među štovateljima (ne samo) elektronske glazbe. Njegov zvuk  je energična kombinacija techna i electra, a osim s već spomenutim Daft Punkom surađivao je s glazbenicima kao što su Moby, Bjork i Basement Jaxx. Budući da pomno bira gdje će nastupiti, po prvi puta dolazi u Hrvatsku. Podršku Vitalicu pružat će dvije mlade zvijezde europske klupske scene.

Riton je nedavno proglašen za „UK Man of the Moment“, rezident je kultnog manchesterskog Warehouse kluba i redovit gost u najpoznatijim europskim klubovima kao što su Fabric (London), Rex (Pariz) i Panorama Bar (Berlin).  Njegov DJ set je plesna kombinacija housea, disca i electra.

Les Petits Pilous predstavnici su modernog francuskog nu-rave zvuka koji trenutno žari i pali svjetskom scenom. Surađuju s Justice i BoysNoize, i sviraju eksplozivnu  nu rave-electro-techno smjesu. Domaće boje branit ćeponajbolji hrvatski house DJ Mark Ash i romski band Skandal. After partyi održat će se u klubovima Stereo i Discordia.

Organizatori najavljuju i bogat petak, 20.veljače, koji će uključivati bandove, DJe i mnogobrojne lokacije diljem grada. Festival se održava uz podršku Grada Rijeke, TZ Rijeke i Tuborga. Za više informacija provjerite www.carnivalparty.com .

{snippet 1}

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop