Skip to main content
  • alt
  • 29.05.2014.

Detroitsko-leipziško-zagrebački techno u Mikseru

Za sve ljubitelje kvalitetnog techna i dub techna, Mikser je pripremio pravu zvučnu poslasticu jer ovog vikenda dovodi ne jednog već dvojicu izvrsnih producenata i DJ-eva – jednog iz Detroita, drugog pak iz Leipziga.

 
Ime gostu iz Detroita jest Luke Hess,  znan frik za brutalno dobrim bitovima, tonovima i frekvencijama koje matematičkom preciznošću cijeli svoj glazbeni vijek slaže u setove i nastupe kojima omamljuje sve prisutne. Underground scena ga 12 godina ponosno ima za člana koji je poznat po pomicanju granica elektroničke glazbe i koji u tome uživa svakog trenutka. 
{youtube}PvKbN02LPOU{/youtube}
 
Iz Leipziga pak stiže  Marko Fürstenberg, majstor za dub techno kojeg redovito osvježavatechno trendovima na koje svi otkidaju. Svoje prve glazbene korake radio je kombinirajući downbeat i trip hop, a nakon niza uspješnih nastupa po brojnim svjetskim festivalima i klubovima, prodefilirao se u nenadmašnu i nadasve utjecajnu personu po pitanju dub i deep techno.
{youtube}hOzr4j4qPZA{/youtube}
 
S domaće pak scene, one zagrebačke, stiže Nikola Ganik. Glazbu živi privatno i poslovno i baš ne priča puno o sebi jer sve što želi da znate o njemu će nesebično podijeliti sa svima vama na plesnom podiju dok za DJ pultom miksa glazbu. 
{youtube}KpF7RhSTWk0{/youtube}
 
Ako tražite mjesto na kojem ćete radost subotnjeg izlaska izblendati s glazbom koja će vam biti najbolji vodič kroz bespuća techna, e onda je Mikser pravi klub za vas. Upad na party do 00:30 sati stajat će vas 40, a nakon te ure 50 kuna.
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk