Skip to main content
  • 28.04.2015.

Deveti rođendan Maximusa uz Paul Van Dyka!

Dobitnik Grammya nastupa u crnogorskom Maximusu u sklopu rođendanske proslave kluba, a u tijeku je promotivna prodaja ulaznica po cijeni od samo 7 eura.

Piše: 

Naslovna foto

Paul Van Dyk


Slavni DJ i producent, prodao je preko 3,5 miljuna albuma širom svijeta i nekoliko puta je bio izabran za zvanično najboljeg DJ-a na planeti. Dobitnik je Grammy nagrade i prestižne nagrade Berlina. Radio je remikse i muziku za slavne bendove.
Zanimljivo je da je Paul Van Dyk odrastao u istočnom Berlinu, daleko od svijeta muzike. Svedočio je životu u podijeljenom gradu i bio sudionik povijesnog pada Berlinskog zida. Miljunski auditorij gledao ga je dok je izvodio "We are One" na ceremoniji proslave ujedinjenja Njemačke.
{youtube}wg4TI4nA5IM{/youtube}

Clubberi neka se dobro pripreme za ponedjeljak, 13. srpnja, jer će Paul Van Dyk rastresti dancefloor čuvene arene diskoteke Maximus. Karte za ovaj elektronski spektakl, za najbrže fanove, mogu se nabaviti već od utorka, 28. travnja, kada starta prodaja, po cijeni od 7 €. Promotivna cijena ulaznica je limitirana i trajat će do isteka zaliha. Prodajna mjesta su “Pivnica As” na kotorskom Trgu od oružja i preko gigstix.me prodajne mreže.
{youtube}EY4MYbh1Z5c{/youtube}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2