Skip to main content
  • 21.05.2008.

Diggarama – 2nd Anniversary party @ Aquarius (Zg) – 22.05

2 godine su prošle otkad je pokrenut drugačiji i inovativniji glazbeni projekt / način izdavanja na polju elektronske glazbe u hrvatskoj. – Taj novi projekt dobio je ime «Diggarama» i ostvario se kao netlabel koji izdaje kvalitetna i eklektična izdanja elektronske glazbe producenata iz cijeloga svijeta. Kroz dvije godine, Diggarma je izdala stvari preko 40 […]

Piše: 

2 godine su prošle otkad je pokrenut drugačiji i inovativniji glazbeni projekt / način izdavanja na polju elektronske glazbe u hrvatskoj. – Taj novi projekt dobio je ime «Diggarama» i ostvario se kao netlabel koji izdaje kvalitetna i eklektična izdanja elektronske glazbe producenata iz cijeloga svijeta. Kroz dvije godine, Diggarma je izdala stvari preko 40 producenata te ostvarila značajne rezultate, kako prema broju 'skinutih' singlova / albuma, tako i prema onom glavnom pokazatelju – glasu naroda. 'Vox populi' je bio vrlo jasan te su izdanja proizašla iz Diggarame primila odlične kritike i ovacije. 22-05-2008  –  Diggarama Team organizira proslavu 2. godišnjice uspješnog rada labela, te tom prilikom poziva sve koji su bili, jesu ili će biti uz njih i pratiti ih dalje, u klub Aquarius. Sladokusci elektronske glazbe doći će na svoje. Večer će započeti lagano; predjelom, pa zatim obilnim glavnim 'jelom', i naravno – desertom za kraj. Event počinje u 22h, a završetak se očekuje uz svitanje sunca nad zagrebačkim morem tj. Jarunom oko 5h ujutro. Cijena upada je 20 kn, a djevojkama je ulaz do 23.30h slobodan!

Line-up je sljedeći:
Kexie (Diggarama, Pinksilver, Moving)
Davor O (Diggarama, Home Made Electronica) Blurix (Diggarama, Zimmer, Bondage) FM (Diggarama) Diggarama Team (Diggarama)

 «2 godine su iza nas, ali je još mnogo toga pred nama. Neke projekte smo započeli, drugi tek dolaze na red, ali jedno je konstantno – naša briga za slušateljima Diggarame i potražnja za kvalitetnim 'zvukom'. Trudili smo se ne razočarati Vas, dragi slušatelji. Nadamo se da u tome i uspjevamo. Pozivamo Vas, dakle, na party povodom 2. godišnjice Diggarame u Aquariusu 22.05.. Garantiramo Vam…hmm..? – Odličan provod, najbolje svitanje sunca u glavnom gradu lijepe naše, te spektakl elektronske glazbe! Dođite i ugasite sviječice na rođendanskoj torti s nama!!»

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2