Skip to main content
  • alt
  • 13.12.2014.

Diler zbog kojeg je otkazan Electric Zoo priznao krivnju

Prošlogodišnji trodnevni njujorški festival Electric Zoo naglo je prekinut nakon dvije tragične smrti i najmanje četvero u kritičnom stanju.

 
Jeffrey Russ (23) i Olivia Rotondo (20) prisustvovali su ovm golemom festivalu i odlučili malo začiniti svoj provod tako da su od Patricka Morgana nabavili određenu količinu MDMA, koja se pokazala kobnom. Oboje su umrli od direktnih posljedica konzumacije dok je još četvero u kritičnom stanju hospitalizirano.

alt

 
Šokirani organizatori su poslali pismo saučešća obiteljima preminulih i u strahu za dobrobit svojih posjetitelja otkazali zadnji dan festivala. Ranije ove godine uhićen je dvadesetičetverogodišnjak odgovoran za raspačavanje ove opasne pošiljke i po uhićenju mu je prijetila maksimalna kazna od 20 godina. No ipak kao proces odmiče čini se da će Morgan ipak iza rešetaka provesti manje od godinu dana nakon što je nanedavnom ročitu priznao krivnju.  Za sada je slobodan na uvjetnoj a izricanje kazne će  biti 13. ožujka, kada ćemo napokon dobiti zaključak ove priče.
 
Electric Zoo se svim silama trudi suzbiti korišenje opijata na svojime eventima i ove godine se ipak održao, ali uz emitiranje informativnog videa koji poziva prisutne da se suzdrže od konzumacije droga.
 
Kroz četiri mjeseca ćemo vidjeti koliko života će Patricka Morgana koštati ovaj tango s Molly. Koliko god da bude biti će manje no šro je koštalo Jeffreya i Oliviju.
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk