Skip to main content
  • alt
  • 2.10.2014.

Diplo se vraća korijenima

Gospodin Thomas Wesley Pentz poznatiji nam je pod pseudonimom Diplo. 


Rođeni mississippičanin koji se skrasio u L.A.-ju i osnivač labela Mad Decent odlučio je ovoga puta kopati duboko  duboko i vratiti se zvuku koji je za njega označio početak uranjanja u glazbene vode.
 

Ovaj bivši učitelj odlučio je na trenutak ostaviti po strani jake duboke basove dance glazbe kako bi napravio svojevrsnu posvetu žanru kojim je sve započelo, hip-hopu. Uzmite dva mix pulta, dodajte jedan mikrofon, posipajte entuzijazmom, ljubavlju i poštovanjem prema korijenima i voila. Ovo su sastojci za sočno osvježenje koje je ponudio na vlastitom BBC Radio Showu u dvosatnom setu. 
alt

 
Show je naziva „Diplo i prijtelji“ i ovoga puta su u emisiji svoj kofere raspakirali renomirani izvođači hip-hop glazbe poput Nasa, Biggiea, 2PACa, Mary J Blige, Fuggesa i mnogih drugih. Želite li poslušati kako zvuči ponešto drugačiji Diplo od onoga kojeg poznajete i volite posudite nam uši na kratko i uživajte u povratku na izvor. Napravite kavicu, bacite se na luftić i otplutajte s nama na neko vrijeme.

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2