Skip to main content
  • alt
  • 30.10.2014.

Diplo, stražnjice, violine, viole i jedno vilončelo

Svakako neouobičajen sudar svjetova i nešto što nismo baš navikli vidjeti u multimilijunskom svijetu punjenja stadiona i deranja glasnica.

Prvo da utvrdimo što je RECESS. Sami su svoj manifest objasnili kao fakultetski festival glazbe i ideja koji povezuje uspješne poduzetnike, najkul nove startupove i nejrenominiranija imena u svijetu glazbe kako bi nadahnuli novu generaciju poduzetnika koji će mijenjati svijet.

Ova sjajna organizacija/festival seli se po fakultetima kako bi pomogla studentima ostvariti ciljeve. Tako su se zatekli i na kalifornijskom University of Pacific u Stoctonu gdje se Diplo pobrinuo i za festivalski dio ali ujedno i popričao sa studentima na vezanom eventu. 

alt
 

Kako su kalifornijski klinci poprilično otvoreni mladi ljudi poželjeli su zahvaliti na neki način  i odjednom se dvoranom prolomio zvuk Diplovog megahita “Bubble Butt” ali u neočekivanom angažmanu.
 
Racite nam jeste li ikada ovu konkretnu skladbu čuli odsviranu gudačkim kvartetom? E pa taj tren je sada ovdje i člni se da je sam Diplo ostao iskreno začuđen i ugodno iznenađen  ovo glazbenom zahvalom. Tko zna što još sve čeka ove fantastične mlade ljude u budućnosti. Svaka čast na izvedbi.
{youtube}1ObtbNmfJNA{/youtube}
 
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk