Skip to main content
  • Dirty South
  • 7.05.2010.

Dirty South – novi singlovi, turneje i nastup u Hrvatskoj

Dirty South je svoju američku turneju započeo nastupom na Coachella festivalu.

Piše: 

Naslovna foto

Dirty South

Prvu pjesmu koju je pustio bio je trenutno aktualni single "The Russian March" u suradnji s Bob Sinclarom. Dirty South spada u vrh mlade generacije nadolazećih producenata i remixera. Od 28. svibnja nastavlja se ovaj tour po Americi a traje do 8. kolovoza. U međuvremenu vidjet ćemo ga u Europi a posebno nas interesira njegov nastup 31. srpnja na after beach partiju kluba Papaya (Zrče).

Nakon singla koji je predstavio na Coachelli slijedi "Phazing". Ova produkcija već je dobila potporu Pete Tonga u emisiji Essential New Tune 16. travnja a znamo sve što pusti Pete Tong očekuje veliki "boom". Phazing je definitivno hit single za ljeto a vjerojatno će mnogi DJ-i puštati i njegove ostale produkcije i remixe poput "Its Too Late, Let it Go, The End i Alamo", zatim produkciju "Open Your Heart" s Axwellom i "How Soon is Now" s Ingrossom i Guettom.
 
Dirty South potječe iz Beograda ali već duže vremena živi u Australiji. Pravim imenom Dragan Roganović prvo je počeo Dj-ati i improvizirati na staroj liniji mixajući s kazetama. Kad su došli gramofoni nastavio je istim putem. Na scenu se značajnije popeo 2004.g. kada i uzima ime Dirty South.

U proteklom razdoblju ima nominaciju za Grammya kao najbolji producent. Remixirao je U2, Snoop Dogga, Tracey Thorna, Depeche Mode, Davida Guettu, Josh Winka i druge a njegovi radovi izlaze redovito na Ministry of Soundu, Toolroom, Sonyu, Cr2 itd.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2