Skip to main content
  • alt
  • 20.07.2015.

Disko duo i deep house dama u Dubrovniku

Dubrovnik je grad koji šiba povijesnu briju na najjače, grad zidina, momaka i djeva, lude turbulentne povijesti a odnedavna i mjesto za ostaviti srce na podiju.

 
Imaš li srca viška slobodno navrati u Banje beach club u kojem te svakoga vikenda čekaju domaći i strani glazbeni gosti. Ovaj petak i subota ugostit će duplu dozu gospode i jednu damu iza pulta. 
 
Petak 24. srpnja, vrijeme je za malo toplog ženskog srca za mixetom, jer nam iz kanadskog Calgaryja stiže Michelle C. Zaplela se u meke putene niti housea i nešto oštrijeg tech housea a priča započinje s dva nespojiva pulta i mixetom s dvorišne rasprodaje. Premotajmo nekoliko godine unaprijed i sada imamo prilike čuti renomiranu mladu umjetnicu koja je vrlo brzo prograbila svoj put kroz house, krenula nastupati interncionalno i potpisala za naramak londonskih i amsterdamskih labela.

alt

U znak odobravanja glaovom kimaju Roger Sanchez, Robert Feelgood, Niki Belucci, Framewerk, David Herrero… Iako se primarno gleda kao house dama u svim njegovim inačicama (deep, jazzy, funky, tech; tribal; progressive; electro; techno) nerijetko ju se moglo i uhvatiti da zavrti sve na spektru od trancea do hipnotičkog drumm&bassa.

 
Dan nakon Banje luduju na britranski duo Faze Action kojeg čine bratski isprepleteni Simon i Robin Lee, zaljubljena u disco koji floor vode sigurnim čvrstim pokerom ruku. Želite li solidnu disco traku koju ćete utisnuti u vinilku ovo su momci kojima se je potrebno javiti. Dva destljeća za pultevima i u mraku studija nose sa sobom nezanemarivu vještinu i iskustvo koja u subotu, 25. srpnja, lije iz zvučnika srca dubrovačke plaže Banje. 

alt

 
Dođi, uživaj, pleši, srkni pokoje piće s kišobrančićem, dugo toplo ljeto se još proteže pred nama na horizontu!
 
sonus 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2