Skip to main content
  • alt
  • 24.06.2015.

Disko Tones i Ivan Dudda

Čitav svijet se slijeva u Dubrovnik ne bi li istražio povijest starog grada. Potpetice odzvanjau kamenim pločnicima i turisti pišu svoje nove priče, no nas ne zanimaju trenutno ove.

 
Za sve plesače dubrovačka meka je plaža Banje na kojoj ove subote, 27. lipnja, pijesak i morska površina vibriraju uz zvuke novog Disko Tones partyja pod prstima Splićanina Ivana Durdova, ekipi poznatijeg kao Ivan Dudda. Za Ivana je sve započelo 2004. rezidencijom u kultnoj splitskoj Irmi a od tada ste ga mogli zateći za pultom u glazbenim temeljcima scene poput Metropolisa, Ohare, Quasimoda, Kocke, Kemeleona, a ujedno je i nit u tapiseriji Voi’sa festivala već 6. godinu za redom.

alt

 
Kako je lijepo vraćati se u prošlost tako je jednako lijepo teleskopski zaviriti i u ono što tek ima doći, pa s DJ Pilleom sudjeluje Dudda sudjeluje i u promociji projekta Samo Moderno u kameleonskom splitskom klubu u kojem ujedno drži i rezidentsku palicu.
 
Ivan ne briga baš brigu oko stilova i granica pa se u setu zaglavi sve ono što voli i cijeni razmazano po lepezi od Deepa do Nu Discoa i svega onoga između.
 
Melasa iz zvučnika se cijedi od 22 sata pa do 4 ujutro a divna vijest je da upadaš sasvim free, jer sve najbolje stvari to uvijek jesu.
 
Pa do dubrovačkog obalnog floora osjećajte nam se pozdravljeni!
 
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk