Skip to main content
  • discotheque riva
  • 26.07.2012.

Disko uvertira za Discotheque Rivu

Kao uvod u mega party koji će se 10. kolovoza održati na ljetnoj pozornici splitske Rive, Discotheque Riva i Totalni FM pripremili su tulum za zagrijavanje.

Naslovna foto

discotheque riva

Dan ranije 9. kolovoza građani grada Splita kao i svi gosti dobrodošli su na "Super Disco.fm Night", uz DJ Luccu Montecchija, koji će u disco ritmovima pjesama poput "Love To Love You Baby" od Donne Summer, hitovima grupa ABBA i Boney M, Grace Jones, Gloriu Gaynor, Patty Labelle, Thelmu Houston i mnoge drugih zagrijati Rivu za ono što slijedi.
 
Program počinje u 19h traje do 01h. S obzirom da je nekoć disco glazba nametala modni stil, odnosno disco stil nikada nije mogao biti dnevni "đir", već je dolazio do izražaja navečer, uz dobru atmosferu i blještavilo koje vam spremaju Discotheque Riva i Totalni FM, proživite i vi u svakom smislu Groznicu večeri 9. kolovoza! Pronađite jaknicu od satena koja reflektira svjetlost, naočale, šešire, rastezljive šarene hlače od lycre, šljokaste topiće, perike i ludo se zabavite na besplatnom Super Disco.fm Night-u!

{youtube}vukd9VQa2l0{/youtube}
 
Već sutradan čeka vas nezaboravni glazbeni doživljaj uz internacionalnu megazvijezdu Sebastiana Ingrossa, člana grupe 'Swedish House Mafia' i majstora house glazbe Davida Moralesa, te domaće izvođače; Pille kao rezident projekta, Active Line Six, E-Base, Klox. Ludnica na splitskoj Rivi započinje od 19h i traje do 04h.

Nakon završetka spektakla na Rivi, započinje after party u Imperiumu, jednom od klubova s najljepšim interijerom na Jadranu, koji se može pohvaliti i nezaboravnim pogledom na Rivu i Palaču.
 
Redovita cijena ulaznice je 160,00kn, a od 1. kolovoza cijena je 220,00kn. Cijena fan pita je 320,00kn, dok cijena V.I.P. ulaznice iznosi 700,00kn. Ulaznice možete kupiti u sustavu Eventima i Port.hr, a V.I.P. ulaznice u agenciji Smokvina.hr.

sonus 2
soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.