Skip to main content

Dixon i Solomun bookirani za rezidenciju u klubu popularne video igre

Jedna od najpopularnijih video igara u posljednjih 20 godina, GTA, otvorit će noćni klub kojemu će rezidenti biti najveće zvijezde house i techno scene.

Piše: 

Kada je u pitanju akcijska igra Grand Theft Auto jedan od sadržaja po kojemu je prepoznatljiva je glazba. Radio stanice u igri su dosegle ikonski status. Kroz godine su se u igri vrtile pjesme izvođača kao što su Kool & The Gang, Roy Ayers, Dr. Dre, Larry Heard, Aphex Twin i Daniel Avery. Da, elektronička glazba pronašla je svoje mjesto u GTA V, a sljedećim potezom ostaviti će malo veći pečat nego do sada.

Nakon prvih teasova putem društvenih mreža, sada je stigla i službena potvrda da će Dixon, Tale of Us, Solomun i The Black Madonna naći svoje mjesto u noćnom životu Los Santosa i to od ovog mjeseca.

"Scena noćnog života u Los Santosu dobiva veliki update. Zahvaljujući naporima jednog poznatog, dobro povezanog i pomalo financijski čvrstog impresara, underground klupska scena otvorit će se u srpnju." napisali su iz Rock Stara, tvoraca same igre.

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop