Skip to main content
  • 4.03.2009.

DJ Akademija se održava u Fly baru

Ovogodišnja Dj Akademija , šesta po redu, održat će se u FLY BARU u Zagrebu. To je trenutno jedno od najpoželjnijih destinacija klupskog prostora u gradu. Predavanja traju od 18.04. do 20.06. a nastava se odvija subotom poslijepodne od 13-18 sati. Do sada je u 5 generacija nastavu pohađalo više od 250 službenih polaznika iz cijele Hrvatske. Zainteresirani su dolazili čak iz Slovenije, BiH, Srbije i Makedonije.

Piše: 

Nakon prijave, svi kandidati će biti kontaktirani uz valjani ugovor. Sigurno je da će za novu generaciju biti angažirana i neka nova imena sa DJ scene.

CIJENA:
2.400 kn   ( obročno plačanje u 2 rate )
2.000 kn   ( gotovinske uplate )

UPLATE:
Uplate će se vršiti u subotu, 28.03. u Fly baru u Zagrebu u vremenu od 12 do 16 sati kada je i zadnji dan prijava. Za sve koji neće biti u mogučnosti doći taj dan u Fly Bar, uplatu će biti moguće izvršiti i putem žiro računa o čemu će svi kandidati biti pismeno obaviješteni uz ugovor.

VRIJEME ODRŽAVANJA

Nastava traje u vremu od 18. travnja do 20. lipnja.
Predavanja su subotom poslijepodne 13-18 sati.

Subota, 18.04. START
Subota, 25.04.
Subota, 09.05.
Subota, 16.05.
Subota, 23.05.
Subota, 30.05.
Subota, 06.06.
Subota, 13.06.
Subota, 20.06. FINAL

MJESTO ODRŽAVANJA:
FLY BAR se nalazi u Vukovarskoj 284 na križanju s Heinzelovom, u podnožju tornja poslovnog centra Almeria, svega nekoliko tramvajskih stanica od autobusnog kolodvora. Fly Bar je tako dostupan bilo da dolazite tramvajem, autobusom ili automobilom, za kojeg postoji i osiguran parking u neposrednoj blizini.


PRIJAVE:

https://www.radiodeejay.hr/prijave_za_akademiju.asp

Web:
www.djakademija.com

MSN:
radiodeejay@hotmail.com

DODATNA PROMOCIJA:
Polaznici Dj Akademije se dodatno mogu inrofmirati i okušati na DJ pultu svakoga petak od 13-17 sati u Importanne centru u Zagrebu. Tamo se mogu saznati sve informacije o nastavi te o programu kluba Fly bar.

CILJEVI :
Dj Akademija je zamišljena s ciljem okupljanja istomišljenika o dj kulturi , dj opremi i općenito dj sceni. Na jednom mjestu se pruža mogućnost kontakata sa iskusnijim dj-ima,organizatorima i klubovima , razmjenjivanje privatne fonoteke i pomoć oko nabavke što kvalitetnije i povoljnije dj opreme.
Dj Akademija otvara vrata za daljnje korake svakog pojedinca osobno, ovisno o njegovom odabiru glazbenog pravca. Uspjeh i nastupe nitko ne može garantirati, jer je to ovisno o zalaganju, trudu i angažmanu polaznika u cjelini.

POGODNOSTI:
Dj Oprema – Svi upisani polaznici automatski stjeću pravo na popust i do 20 % pri kupnji dj opreme.

HGU – Po završetku Akademije svi polaznici s dobivenom diplomom mogu se učlaniti u HGU ( Hrvatska glazbena unija ), kao pridruženi članovi , do ispunjavanja uvjeta za redovno članstvo
——————————————————————————————
DJ Akademija je pokrenuta je od strane Radio Deejaya kao prvi i jedinstveni pristup educiranju mladih DJ glazbenika u Hrvatskoj. Projekt je osmislio i pokrenuo Josip Æurković, osnivač Radio Deejeya, iza kojega se krije višegodišnje radijsko i DJ iskustvo.

Akademija je zamišljena kao edukacija i upućivanje u glazbu svih koje interesira takav vid komunikacije u današnjoj tehnološkoj civilizaciji. To je samo odskoćna daska za mnoge koji se žele približiti dj kulturi.
Sve koji završe Akademiju, ne smatramo odmah vrhunskih dj-ima, ali zato i dalje onima naboljima pomažemo ukoliko to žele u daljnjem napretku kroz program i djelovanje Radija Deejay.

MEDIJSKA PODRŠKA:

Polaznici imaju na raspolaganju veliku medijsku podršku jer iza Akademije stoji RADIO DEEJAY i nedavno pokrenuta prva domaća internetska televizija DEEJAY TV te izdavačka kuća u sklopu koje svi polaznici mogu promovirati svou glazbenu produkciju putem CD kompilacija. Dj Akadmeiju do sada su pratili svi važniji mediji u Hrvatskoj (HRT, OTV, RTL, NOVA TV , Slavonskobrodska tv , Slavonska Tv , Jutarnji list, večernji list, Vjesnik , Otvoreni radio, Radio Martin, Plavi radio itd . )

DJ AKADEMIJA HUMANITARNO:
Radio Deejay u svakoj generaciji do sada besplatno je donirao tečajeve za osobe s posebnim potrebama ili onima u težoj financijskoj situaciji.
Među njima je 2006. g. godine bio i jedan polaznik u invalidskim kolicima iz Slavonskog Broda kojemu su prilagođavani satovi predavanja koliko su to uvjeti dopuštali.

U suradnji sa brojnim hrvatskim udrugama dragovoljaca domovinskog rata i ostalim humanitarnim udrugama, do sada je Akademiju besplatno polazilo oko 15-ak mladih.

NASTAVNI PLAN I PROGRAM:

U nekoliko metodičkih jedinica objedinjeno je teorijsko i praktično znanje. Metodom obrazovnog interaktivnog procesa polaznicima je osigurano:
• Povijest urbane i vinilske glazbe
• Pojam suvremenog glazbenog izričaja, razlikovanje inozemnog i tuzemnog glazbenog urbanog izričaja, nastupanje DJ-eva u svijetu i kod nas
• Izbor glazbe ovisno o mjestu i vremenu sviranja
• Komunikacija s publikom kroz glazbu
• Nastup u medijima (radio, TV, novine)
• Droge i njihovo štetno djelovanje
• Organizacija i promocija vlastite klupske večeri
• Glazba kao lijek – utjecaj glazbe na psihološki profil djeteta
• osnovna i vrste opreme za DJ-e
(spajanje i odabir opreme, održavanje)
• osnove mixanja na cd playerima
• Vrte , prednosti i mane pojedinih playera
• Softwerski programi
• osnove mixanja na gramofonima
————————————————-

{snippet 1}

brejcha 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 2