Skip to main content
  • 4.01.2008.

DJ Codar – “Raindrops On The Windshield EP“ (Ewanmusic)

Darko Malčević, producent i DJ iz Velike Gorice, je objavio svoje drugo izdanje za domaći label Ewanmusic . Izdanje sadrži 4 progressive/electro house stvari namijenjene klubskoj atmosferi. Izdanje je dostupno na Juno Download potalu u digitalnom formatu. 

Piše: 

Dj Codar je jedan od mnogih domaćih perspektivnih producenata koji se upornošću i nezaustavljivom voljom probijaju u doba hiperprodukcije elektronske glazbe. Glazbom se bavi od svoje desete godine. U elektronskoj glazbi je posljednih devet godina. Kroz sve to vrijeme je težio usavršavanju svojih vještina kako bi svoje radove prezentirao prepoznatljivim zvukom i kvalitetom. Prvo njegovo izdanje „7 Days Of Pleasure EP“ za Cobalt Recordings je objavljeno prošle godine koje je dugo vremena je bilo najprodavanije na labelu i koje je nedavno doživjelo reizdanje uz najpopularnije stvari „Cobalt Recordins-a“. Nedugo nakon potpisuje za domaći label Ewanmusic koji je prošle godine objavio  „Bullfighting EP“  sa dvije progressive house stvari.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2