Skip to main content
  • diplo
  • 18.08.2012.

DJ-i ne rade ništa, srećom postoji produkcija

Dok DJ-i tvrde da su producenti jako loši DJ-i, a producenti da su DJ-i samo izvođači ne i glazbenici, treći misle da jedno bez drugog ne ide nikako, Diplo je kako bi spustio ega na zemlju izjavio da biti DJ uopće nije cool.

Naslovna foto

Diplo

Američki glazbenik, tekstopisac, producent i DJ Diplo koji još uvijek svoje račune plaća DJ nastupima, producirao je albume i pjesme za zvijezde kao što su No Doubt, Usher, Pharrell, Azealia Banks, Snoop Dogg, Beyonce, M.I.A. i drugi te je jedan od najtraženijih producenata današnjice.

Iako za jedan vikend kao DJ zaradi više nego je njegov djed zarađivao godišnje, Diplo ne cijeni previše zanimanje DJ-a. Da se ne bismo izgubili u prijevodu, doslovno vam prenosimo njegovu posljednju izjavu koju je dao za R&B/hip hop magazine Vibe:
Being a DJ is pretty bullshit. I’m lucky I can produce records, too, because DJs don’t do shit. They just fucking play records. Usher is trained to dance. Justin Bieber had to train 24 hours a day to be a performer. What I do is pretty simple. It’s a good time to be a DJ and make good money, but you definitely can’t have an ego doing this shit because it’s not that cool.

{soundcloud}https://soundcloud.com/diplo/horsey{/soundcloud}

Diplo također misli da veliki novci koji zgrću pojedini DJ-i nisu dugog vijeka, kvalitetni, koji manje zarađuju definitivno će duže trajati, stoga je zahvalan je što uz posao DJ-a može i producirati.

soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2