Skip to main content
  • 21.08.2006.

DJ Mag bira najbolje u 2006.g.

Za mnoge ljubitelje elektroničke glazbe DJ Mag Top 100 izbor je definitivno prava slika snage i kvalitete svih svjetskih DJa a mnogima posluži i kao vodič prilikom odlaska na partye. Ovaj izbor što ga organizira ugledni britanski magazin DJ Mag prvi put je napravljen 1997.g. i zabilježeno je 700 glasača.

Piše: 

Lani je 123,000 fanatika iz 147 zemalja dalo podršku svojim favoritima, što je znak da je ovaj izbor postao globalno popularan. Ovogodišnji izbor imat će i nekih promjena. Tako će se od sada birati i najbolji DJ-i prema glazbi koju najviše preferiraju ili sviraju. Kategorije će biti podijeljene na slijedeće; najbolji house DJ, najbolji techno DJ, najbolji hard dance DJ, najbolji drum and bass DJ, najbolji breakbeat DJ, najbolji electro DJ, najbolji napredak na listi od lani, i najbolji new entry DJ.

Za mnoge DJe ali i fanove glazbe ovo je pozitivan pomak, jer će npr. trance DJ-i koji su posljednjih godina dominirali na Top 100 listi sada imati svoju posebnu kategoriju. Mnogi će underground smjerovi s time doći na svoje a na listi najboljih DJa pružit će se mogućnost da vidimo i neke, medijski manje poznate umjetnike koji su se iskazali kvalitetnim radom.
Glasanje za najboljeg DJa možete učiniti klikom ovdje. Glasovi se primaju do 25. rujna, a mjesec dana kasnije, 25. listopada znat ćemo i pobjednike koji će istog dana u Londonu svirati na završnom partiju.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk