Skip to main content
  • 17.08.2012.

DJ Mag opovrgnuo da uzima novce za naslovnice

Teško je vjerovati da će britanski časopis DJ Mag u svom izboru za DJ Mag Top 100 najboljih DJ-a na svijetu objaviti velike face s obzirom da su otkriveni računi koje njihov menadžment plaća za pozitivne vijesti i naslovnice.

Kao što smo vas obavijestili portal EDMSnob.com došao je do dokaza da je poznati britanski glazbeni magazin promocijski paket za Ferry Corstena, Paul Van Dyka, Erick Morilla, Eddie Halliwella i druge DJ-e naplaćivao oko 15 000 funti.  Promocijski paket uključuje vijesti, naslovnicu i pozitivne priče o DJ-ima.

Časopis DJ Mag odlučio je odgovoriti na optužbe, evo i službene izjave: "Iznosi i računi koji su objavljeni su uzimani za legalno reklamiranje i CD-e koji se izrađuju uz časopis i koji su promotivni, što se ujedno može lako provjeriti. Nisu to nikakvi tajni dokumenti, ali su povjerljivo vlasništvo tvrtke i objavljeni su bez našeg pristanka. Ne možemo dovoljno naglasiti koliko nam je bitan integritet našeg DJ Mag Top 100 izbora i koliko ga doživljavamo ozbiljno.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2