Skip to main content
  • 11.05.2021.

DJ Mag pokreće Top 100 Clubs 2021 Virtual World Tour

Godišnji izbor najboljih noćnih klubova svijeta Top 100 Clubs biti će popraćena virtualnom svjetskom turnejom u znak podrške i proslave kulture noćnih klubova

Piše: 


DJ Mag, vodeći svjetski časopis za elektroničku glazbu, jučer je objavio datume ovogodišnje ankete Top 100 klubova. Izdanje ankete 2021., koje se obično odvija godišnje od prosinca do travnja, odgođeno je zbog utjecaja pandemije na industriju noćnog života, ali sada će biti pokrenuta ove srijede (12. svibnja)

Među Top 100 prošle godine bilo je 6 hrvatskih klubova

Pandemija koronavirusa i dalje prisiljava na zatvaranje tisuće klubova širom svijeta. Iako se klubovi u nekim dijelovima svijeta počinju otvarati ove godine, mnogi to nisu u mogućnosti. Pod zajedničkim uvjerenjem da sada nije vrijeme da se klubovi skrivaju, DJ Mag donio je odluku da koristi njihove platforme za proslavu i podršku globalnoj industriji noćnih klubova dok se ne dogodi povratak na plesni podij globalno.

DJ Mag proslavit će mjesta pokretanjem Top 100 Clubs 2021 Virtual World Tour, devetotjedne virtualne izložbe otvorene za klubove svih veličina širom svijeta, a koju možete gledati na Facebook, YouTube i Twitch stranicama. Virtualna svjetska turneja otvorena je za klubove elektroničke glazbe iz cijelog sektora koji se mogu prijaviti kontaktirajući top100clubs-virtual@djmag.com

Vrhunska svjetska turneja najboljih 100 klubova trajat će od subote 15. svibnja – svake subote do sredine srpnja. Setovi imaju razne oblike: mogu biti DJ set iz praznog kluba, klasični set iz kluba, ili live set iz kluba koji se trenutno može legalno i sigurno otvoriti.

Klubska kultura je nešto čime se možemo ponositi

Uz to, DJ Mag će podržavati klubove putem imenika (direktorija) – dostupnog bilo kojem mjestu širom svijeta – na top100clubs.com (od 12. svibnja) i svim stranicama za glasanje tijekom razdoblja događaja. Ovaj će direktorij objediniti napore prikupljanja sredstava po klubovima širom svijeta. Svaki teritorij je ove godine u različitoj situaciji u pogledu pandemije. Dakle, svaki je klub u različitoj situaciji.

Uz to, DJ Mag obvezali su se da će donirati dio svog oglasnog prostora klubovima koji sudjeluju i koji su u ekstremnim poteškoćama zbog pandemije. Pridružite se DJ Mag-u, gdje možete pomoći, u podršci i proslavi najuzbudljivijih plesnih podija na svijetu.

Glasanje se odvija uživo na vote.djmag.com od ove srijede 12. svibnja i traje do 14. srpnja.

 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk