Skip to main content
  • 22.12.2006.

DJ Mili Sefic bilježi uspjehe u svijetu

Još jedna odlična vijest za ovaj dio Europe stiže iz daleke Amerike. Mladi bh. DJ Mili Sefic iz Mostara koji već duže vrijeme živi i radi u Chicagu u svoju biografiju je ubilježio još jedan uspjeh. Naime, njegov mix s kojim je u svibnju uživo nastupio u radio emisiji renomiranog Internet magazina 365Mag nominiran je za najbolji live mix koji je emitiran u ovoj emisiji u 2006. godini.

Piše: 

Pored njega još su nominirani Sander Kleinderberg, Nic Fanciulli, Desyn Masiello, Frederik i veliki Danny Howells. Nakon nastupa na prvom američkom Love Paradeu u San Franciscu, čime je i privukao pozornost ovdašnjih i naravno američkih medija te dva nastupa na najznačajnijem zimskom festivalu u Americi, Miami Winter Music Conferenceu, prošle godine je pobijedio u izboru za najboljeg mladog DJ-a u Chicagu čime je svoje ime digao na viši nivo tamošnje klupske scene.

Nakon ovih uspjeha nastupao je diljem SAD-a te Kanade. Jedan je od štićenika Danny Howellsa s kojemu je samo ove godine nekoliko puta radio warm up. Rezultati ovog natjecanja biti će objavljeni krajem prosinca nakon što se zbroje glasovi svih čitatelja 365 Magazinea te slušatelja Internet radio stanice Proton Radio. Koliko je za očekivati njegovu pobjedu u ovako jakoj konkurenciji to ćemo još vidjeti. Dovoljan uspjeh je biti nominiran između ovako jakih imena, zar ne? Ovaj mix možete poslušati na njegovoj službenoj web stranici.

Napisao: Viktor Marina

dobar house desktiop
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju