Skip to main content

DJ Radionica by Venom

Počinje nova sezona miksanja ploča na DJ radionici koja obuhvaća sve oblike modernog miksanja glazbe, počevši od odabira glazbe, beatmatchinga pa sve do natjecateljskih disciplina kao što su beat juggling (backspinning, body tricks), scratching, combo mixing.

Piše: 


Program se sastoji od tromjesečnog tečaja za početničku i naprednu grupu. Početnička grupa se bavi beatmatchingom ili miksanjem pjesama na osnovu tempa, upoznavanje ispajanje opreme i ritmički diktat. Napredna grupa se bavi miksanjem pjesama u obliku seta, osnovama turntablisma (beat juggling, scratch), upoznavanjem sa snimanjem i audio editingom, upoznavanje sa organizacijom evenata i kako doći do angažmana.

Na radionici postoji više miks pultova tako da svaki polaznik radi individualno i napreduje neovisno o grupi. Glazbeni pravac i žanrovska opredjeljenost nisu biti za upis na radionicu. Voditelj radionice je DJ Venom, klupski DJ i turntablist, višestruki prvak Hrvatske te finalist svjetskog i europskog prvenstva.

Cijena tečaja je 750 kuna za 3 mjeseca što sadrži 48 sati radionice. Radionica se održava ponedjeljkom u utorkom od 18 do 20 i od 20 do 22 h (dvije odvojene grupe) u Centru za kulturu i film "August Cesarec" na adresi Bleiweisova 24 u haustoru

Za prijave, pitanja o terminima, detaljnim objašnjenjima i svim pitanjima vezanim uz radionicu javite se na djradionica@centarcesarec.hr ili 095 562 58 68 – www.centarcesarec.hr

{youtube}CpPcxCPA4Rk{/youtube}

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web