Skip to main content
  • 3.10.2022.

DJ Rush stiže u Šibenik

HANGAR 303 se ponovno vraća u Šibenik, ekipa koja stoji iza Project Vojarne dovodi DJ Rusha da zagrije partijanere ove zime

Piše: 

Ekipa koja stoji iza Project Vojarne, nakon nešto više od godinu dana vraća HANGAR 303 event. Nakon gostovanja Boris Brejche, Fatboy Slima, Umeka, Dave Clarka, Monike Kruse, Fatime Hajji, Ben Simsa te mnogih drugih u Šibenik 3. prosinca stiže legendarni DJ Rush.

Dok se u Šibeniku ljeti pleše na prostoru bivše Vojarne, HANGAR 303 će se održat u vojnim hangarima nedaleko od uvale Minerska u blizini tvrđave sv. Nikola.

DJ Rush je odrastao u južnom dijelu Chicaga, i dok je još bio vrlo mlad počeo je izlaziti u klubove. Prije nego što je počeo dobivati gaže u Chicagu, eksperimentirao je u svojoj sobi na prijateljevim bubnjevima. Prema njegovim vlastitim riječima: “Uvijek je važno, a i puno zanimljivije, stvarati muziku prema svojim osjećajima i iskustvima”, a to je upravo ono što DJ Rush i čini.

Rush je 1989. godine prvi put dobio posao kao rezident u klubu Reactor u Chicagu puštajući disco 70-ih za 800 ljudi, uključujući i 10-satne setove za mladež Chicaga. Tijekom godina, DJ Rush , u potpunosti se predao umjetnosti jakog ritma i snažnog bassa. Njegova dinamična, snažna i vrlo utjecajna glazba obiluje vokalima, samplovima udaraljki i snažnim bassom dok ujedno Rush svojim pločama daje fizičku i mentalnu energiju koja djeluje na sve koji se prepuste njegovoj umjetnosti.

Gostovanje legendarnog techno DJ-a u Šibenik ima i humanitarni karakter jer će se jedan dio zarade od ulaznica donirati akteru lokalne scene Darku Cigiću koji je pretrpio moždani udar.

Early bird ulaznice su dostupne preko Adriaticketa, dok će broj posjetitelja za ovaj događaj biti ograničen.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2