Skip to main content
  • 14.04.2007.

DJ Rush u The Bestu

DJ Rush, koji je već godinama na vrhu techno scene, stiže nam u Best. Njegova muzika je poznata u cijelom svijetu, uključujući neke od njegovih najpoznatijih stvari kao sto su Spitball, I love you i Mutha Fucking Bass. Cijena ulaza: 50kn predprodaja / 70 na ulazu. Prodaja ulaznica: Caffe bar Baredo, Integral (Pothodnik), club 10 (Vlaška 10), te blagajna kluba The Best.

Piše: 

Čak i njegova sama fizička pojava (zovu ga i crni div) ukazuje na njegovu odlučnost, snagu i samouvjerenost, a to i pokazuje svojim stavom, izrazom lica i stilom, dok stoji za miksetom i uništava zvučnike.
U svojoj glazbenoj opredjeljenosti pokazuje veliku raznovrsnost, a njegova muzika vuče korijene iz mnoštva različitih glazbenih usmjerenja: brazilskog jazz-a, disko glazbe, i mnostva drugih, a osjeća se i utjecaj slavnih bandova poput The Beatles-a, a upravo ta individualnost, otvorenost i smisao za sjedinjenje svih tih područja glazbe, čini ga toliko unikatnim! Tijekom godina, DJ RUSH (ili kako ga zovu iz milja: MAJOR RUSH), u potpunosti se predao umjetnosti jakog ritma i snažnog bass-a. “Uvijek je važno, a i puno zanimljivije, stvarati muziku prema svojim osjećajima i iskustvima”, a to je upravo ono što DJ RUSH i čini. Crni div ima vrlo otvoren stav prema životu: “Prihvatite me onakvim kakav jesam ili me uopće nemojte prihvatiti”, a taj stav se odražava i u svim sferama njegovog života, naročito u   glazbi.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2