Skip to main content
  • 29.01.2007.

DJ Sasha prekinuo set nakon što je na njega bačena čaša

Clubberi na nedavnom Digital partiju u Newcastleu ostavljeni su na cjedilu nakon što je superstar DJ Sasha prekinuo svoj set netom što je na njega bačena čaša. Scott Bradford iz legendarnog Shindiga povodom ovog incidenta je za magazin DJmag izjavio.

Piše: 

“Još ne znamo jeli ova čaša bila upućena direktno Sashi ili je neki pijani idiot bacio čašu preko svog ramena. Srećom incident je prošao bez posljedica jer je čaša promašila našeg glavnog gosta, koji je potpuno opravdano svoj set završio dva sata prije planiranog. U dosadašnjih petnaest godina koliko radi Shindig nikad se nije dogodilo ovako nešto. Pravila kluba su stroga i vrlo jasna.

Nadam se da Sasha neće dozvoliti da zbog jednog pijanog morona više ne dođe u Newcastle i ne nastupi u klubu koji ga toliko voli i obožava. Valjda nas ni ostali ljudi neće zbog ovog jednog incidenta proglasiti primitivcima.”
Pretpostavlja se da osoba koja je bacila čašu nije to napravila kao znak neodobravanja Sashinog seta koji je trenutno u vrhunskoj formi. Njegov nedavni tajni party u Londonu, prema napisima tamošnjih medija, bio jedan od najboljih događaja koje je glavni grad Kraljevine vidio u posljednje vrijeme.

Napisao: Viktor Marina

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2