Skip to main content
  • dj sneak
  • 3.09.2013.

DJ Sneak opet napada

Što će ti nova izdanja kad jednostavno možeš s nekime zapodjenuti kavgu i puniš više-manje sve novinske stupce?

Naslovna foto

dj sneak
 
Tog se recepta sada već vjerno pridržava zloglasni DJ Sneak koji se ovaj put namjerio na Jorisa Voorna. Naime, prošlog se petka u ibiškoj Pachi održavao party na kojem je Voorn trebao svirati nakon zajedničke svirke DJ Sneaka, Marka Farrine i Derricka Cartera. Problem je nastao kada je deset minuta prije kraja njihove svirke Voornov menadžer zamolio da maknu dva CD playera kako bi Voorn složio svoju opremu.
 
I tu sada dolazi do razilaženja u pričama – DJ Sneak tvrdi kako je bio nepristojno zamoljen te mu je fino rekao da odj*** čime se pohvalio i na svome Twitteru.“Ludo dobra publika i vibra, ali najbolji dio je bio kad sam ono drkadžiji rekao da odj*** kad nam je rekao da se maknemo kako bi Joris uključio svoj laptop i iPad.”
 
{youtube}jnGT5slqGpM{/youtube}
 
Voorn pak tvrdi kako je njegov menadžer nekoliko puta pristojno zamolio, a nije ostao dužan ni DJ Sneaku. “Najbolji dio je bio kazati nekome da odj***? I tko je onda drkadžija?”. Prepiska iliti prepucavanje se nastavilo i to u predvidljivome tonu – DJ Sneak opalio je tiradu kako laptop DJ nije DJ već kako DJ treba samo gramofone, mikser i vještinu. 
{youtube}QclHtnTaKLE{/youtube}
 
I dok je za Voorna priča završena, DJ Sneak i dalje se brani na svome Twitteru od poprilično uzrujanih Voornovih obožavatelja u što se možete uvjeriti ovdje.
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop