Skip to main content
  • 16.04.2014.

D’n’B stiže u Varaždin

Varaždinski klub Ritz ovog vikenda predstavlja gostovanje u neštom drukčijim ritmovima.

Piše: 


U subotu 19.04. održat će se preduskršnji party na kojem će nastupiti Nenad Barić (Funk Guru) i Filip Eterović (phillipe) iz već poznatog zagrebačkog kolektiva CFSN.

CFSN već trinaest godina promiče audio-vizualnih umjetnosti. CFSN DJ-i su po glazbenoj dužnosti proputovali skoro cijelu Europu od Bugarske i Makedonije, preko Budimpešte, Praga do Berlina i Londona te nastupili na velikim festivalima kao što su: EXIT, Sziget, Elevate, Outlook, Hideout, Dimensions, Share, Terraneo, Hartera, te mnogim drugim.

Ljeto 2013. gostovali su i na najstarijem D'n'B festivalu u ovom dijelu Europe – Broken Balkanz na Vitoši pored Sofije, Republika Festivalu u Rijeci, Unknownu u Rovinju, The Garden Festivalu, Špancir Festivalu, itd. Danas broje sedam članova: Feelipa, Funk Guru, phillipe, Dubway, Josip Klobučar, itch, Æon, a njihovi klupski nastupi su mashup svježih house, techno, bass, trap, drum'n'bass, UK funky, garage, electro, dubstep, beats, glitch, juke i indie beatova.

Svoj XI rođendan proslavili su na velikom besplatnom partyju s preko 3000 ljudi i Moscom na čelu. Organiziraju i Illectricity, festival audio-vizualnih umjetnosti čiji se 10. nastavak očekuje na jesen.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2