Skip to main content
  • 9.09.2020.

Dobar House otvara sezonu 20/21

Ekipa iz Dobrog Housea jedva je dočekala ponovno druženje, a sezonu će započeti tulumom na terasi kluba Masters.

Piše: 


Party će se održati u petak 11. rujna s početkom u 18 sati, a s fajruntom najavljenim za ponoć u skladu s epidemiološkim mjerama za klubove i barove.

Po prvi put na Dobar House dolazi Klassan, mladi DJ iz Novske koji vodi vlastiti label i radio emisiju Deepnd Records. Prošle godine bio je svrstan među 30 najboljih producenata iz regije prema jednom portalu.

Uz njemu svojstven sirovi house, tech i minimal, producira i rap glazbu. Klassan je novije ime s iznimno velikim potencijalom što se osim kroz glazbu može vidjeti i kroz njegov način rada na zvuku i promociji svoje radio emisije i labela.

FB Event: Dobar House season opening 20/21 na terasi!

Uz jedan zaista zanimljivi debi na Dobrom Houseu, za sam početak ovog događaja zagrijat će nas Stefanic, provjereni igrač house i disco glazbe, i najsvježiji remikser Bugove i Groovelinove stvari 'Something's Takin' Over' koja je od osnutka etikete Dobar House jedna od najpopularnijih i najpuštanijih pjesama. Sredinu večeri preuzet će, naravno, Tom Bug.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2