Skip to main content
  • 18.12.2023.

Dobar House priprema tradicionalni Dobar Božić, ovog puta uz Lovebirds u Petom Kupeu

Kao i svake godine, Dobar House priprema svoj već tradicionalni Dobar Božić, ultimativni klupski Božićni party!

Piše: 

Pripremite se za Božićnu noć kakvu do sada niste doživjeli u Petom Kupeu i to s posljednjim Dobar House eventom godine jer 25. prosinca dolaze legende house glazbe i hitmejkeri – Lovebirds! Ovo će biti njihov prvi nastup u Zagrebu i prvi put će izvesti svoje omiljene hitove pred Dobar House publikom.

Sebastian Doering i Daniel Klein na globalnoj sceni su od 90 – ih, surađujući na projektima od Kneedeepa do Kiez Kidsa, a kulminirajući rođenjem Lovebirdsa. Njihov hit “Want You In My Soul” sa Stee Downesom nije samo hit već globalna himna house glazbe baš kao i “In The Shadows” iz 2009. Njihova izdanja su dosegnula preko 60 milijuna streamova na Spotifyu.

Preselivši se iz Hamburga u Berlin 2015., Lovebirds su donijeli raznoliku, živu interpretaciju plesne glazbe. Njihov studio, opremljen analognom opremom, stvara posebnu vibru. Poznati po energičnim b2b setovima koji prepliću žanrove poput housea, disca, itala, new wavea, yacht rocka i 80-ih popa, Lovebirds uvijek uspostavljaju po seban kontakt s publikom.

foto: Goran Telak (Dobar Božić 2022.)

Od lokalne podrške, na lineupu su također i Egzotika DJs, dva majstora koji su veliki obožavatelji disca i housea s egzotičnim dodirom, donoseći tako uvijek jedinstvenu vibru u svojim setovima. Hrwo E maestro iz Zagreba i osnivač Roller Boogie Nights, uvijek donosi svoj potpisni spoj housea i disca na plesni podij. Te kao šećer na kraju, Tom Bug, osnivač Dobrog Housea i domaćin događaja, kao i uvijek, donosi svoje viđenje jednog od svojih omiljenih DH događaja godine.

Early Bird ulaznice rasprodale su se u jako kratkom roku, stoga ne propustite priliku i osigurajte svoje mjesto na najautentičnijem božićnom događaju odmah kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Dobar Božić w/ Lovebirds

brejcha 2
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.