Skip to main content
  • 26.07.2016.

„Dobra stvar“ Ivane Kindl u ljetnom ruhu – Yakka remixu!

Ivana Kindl i Domagoj Jakić Yakka predstavljaju remix singla „Dobra stvar“!

Piše: 


Nakon 13 uzastopnih tjedana koliko je „Dobra stvar“ Ivane Kindl provela na službenoj nacionalnoj Top 40 ljestvici singlova, ova pjesma dobila je i remix verziju. Remix verzija od danas je dostupna u radijskom eteru, kao i na Ivaninom službenom YouTube/Vevo kanalu, u izdanju Universal Music Hrvatska.
{youtube}4X1_ObC4DxE{/youtube}

Ideju za remix Ivaninog singla 'Dobra stvar' dobio sam iz doslovno nekoliko sekundi koje sam čuo u najavnom teaser videu i odmah mi se u glavi vrtio film kako to odraditi. Ivanin rad iznimno cijenim, pogotovo iz razloga što slični glazbeni pravci imaju utjecaj na našu glazbu i drago mi je da smo ostvarili suradnju“, rekao je Domagoj.

U tri mjeseca emitiranja, plesni groove 'Dobre stvari' osvojio je brojne slušatelje hrvatskih radio postaja, pa je i s obzirom na ljetni period logičan slijed bio da 'Dobra stvar' dobije i novo ruho. Yakka je odradio odličan posao te pjesmi dao prepoznatljiv plesni house stil. Vjerujem da je ovaj remix pravo osvježenje koje tražimo u ovim ljetnim vrućinama“, otkriva Ivana Kindl.

Domagoj Jakić na glazbenoj sceni poznatiji kao Yakka, hrvatski je house producent i DJ o čijem radu najbolje govore izdanja za renomirane izdavače elektroničke glazbe, suradnje s imenima kao što su Barbara Tucker, Blaze, DJ PP, Adrian Hour, Gary Caos, Demuir te brojni singlovi i remixevi na top 100 listama vodećih online shopova elektroničke glazbe kao i podatak da na Soundcloudu njegovu glazbu sluša publika u više od 110 država svijeta.

„Dobra stvar“ u Yakka Remixu dostupna u radijskom eteru, kao i na službenom YouTube/Vevo kanalu Ivane Kindl, dok će na digitalnim glazbenim platformama biti dostupna od 5. kolovoza.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2