Skip to main content
  • 12.03.2006.

Dođite u BEST i postanite Famous

Dođite u Best i postanite FAMOUS, poruka je organizatora ovog događaja. Naime, zagrebački klub "The Best" će u subotu, 18. ožujka biti domaćin još jednog vrlo interesantnog Famous događaja uz gosta iz Austrije, PAUL LOMAX-a koji je čest gost i rezident dobrih partija na Ibizi. Njegov sound možemo opisati kao Lounge Chill & Deep House, Spacy, Funky, Electro House, Emotional Tech House, Electro, Groove & Breaks. Uz Paula svirat će DJ Amor (ex Amor & Darian) te DJ Kid. Tu su i atraktivne plesačice Dolly Girls te zanimljive vizualizacije.

Piše: 

Paul Lomax, osim što je DJ on je jako poznat organizator house evenata za više od 5000 ljudi iz cijele Europe, primjerice najpoznatiji VOLCANO eXS.96U  u LA HARRESCorraleyo. On je i producent ne tako davne prošle godine Izdao je dupli cd pod imenom:

– "BALEARIC SUNDOWN SESSION1" (BCB/Inigo)

–  "SES SALINAS SESSIONS 2" (King Industry ESP) Već u siječnju ove godine napravio najnoviji uradak radnog naziva:BIG CITY BEAT Vol3. koji je već tjednima među top 10 najprodavanijih CD-a u  Njemačkoj.

 

Angažiran je od  njemačke tv kuće Pro 7 da napravi službenu promotivnu pjesmu za ovogodišnju dodjelu Oscara.Tina Turner"Is it her?"  raise your hands, Paul Lomax RMX. Kompletna tiraža pjesme je rasprodana u samo dva dana, a svoju će hrvatsku premijeru imati upravo u Klubu The Best na FAMOUS-u.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2