Skip to main content
  • 8.02.2007.

Dolazi “Guetta Blaster” za američko tržište

David Guetta najavljuje izdanje svog albuma Guetta Blaster za američko tržište i to 20. ožujka, taman u vrijeme WMC konferencije u Miamiu. Izdanje albuma i nastup na WMC-u iskoristiti će i za promociju pa će poslije ove konferencije nastaviti turneju po američkim gradovima. Ovaj francuski superstar DJ i producent iza sebe ima niz platinastih i zlatnih izdanja. 

Piše: 

Guetta Blaster album u Europi je izašao 2004.g. te ostvario platinastu prodaju. Guetta je praktički već prvim albumom „Just A Little More Love“ započeo put ka vrhu što mu je u kratko vrijeme i uspjelo. Sada se radi o najtraženijem svjetskom DJ-u s regularnim nastupima na svim kontinentima. Lani je ostvario najviši plasman na DJ Mag Top listi, a u Europi je broj 1 house DJ.

Uz to uspješno nastavlja promovirati projekt F*** I`m Famous , koji slovi kao glazbeno-modni brand. Guetta svira 24. veljače u susjednoj nam Sloveniji, točnije u Ambasadi Gavioli. Za one koji stignu otići biti će to još jedan u nizu sjajnih partija a mi koji smo predaleko, ostajemo u nadi da ćemo ga i ovo ljeto slušati u jednoj od ljetnih diskoteka.

::: Tracklisting
1. Love Don’t Let Me Go (Walking Away) – Guetta vs. The Egg
2. Just A Little More Love (Wally Lopez Mix)
3. The World Is Mine
4. Higher
5. Used To Be The One
6. Stay
7. Time
8. Money (radio edit)
9. Open Your Eyes ft. Stereo MCs
10. Last Train
11. In Love With Myself
12. Get Up
13. Bonus Track – The World is Mine (Paul Oakenfold's Downtempo Mix)

brejcha 2
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.