Skip to main content
  • 6.03.2018.

Dolazi nam Horror film o zombi rejverima na ilegalnom partyu!

Sudeći po IMDB-u sljedeće godine trebali bi dobiti film s temom techno glazbe i illegalnih partya.

Piše: 

Na velike ekrane dolazi film "Ravers". U opisu stoji kako je to film "duhovit i krvavih užasa o ubojstvima, zločincima i mutantima rejverima na ilegalnim party-ima". Za cijeli film zadužen je londonski studio Iron Box Films.

Kako se rejveri pretvaraju u mutante? Isto i nas zanima, ali ne, nije od ketmaina. Taj scenarij dogodit će se iz konzumacije loših energetskih napitaka. To bi ujedno mogao biti kod za GHB, ali otom potom.

Izlazak filma može se očekivati negdje tokom 2019. godine. U flimu će glumiti zvijezda serije "Vikings", Georgia Hirst, kojoj će se priključiti još jedan glumice iz spomenute serije. Daniel Kirrane, također se pojavio u seriji, ali doduše u samo jednoj epizodi. Odgovorne osobe za ovu cijelu zombi priču su Bernhard Pucher i Luke Foster.

Za kraj nas još samo zanima kakvu će točno glazbenu produkciju odabrati za ovo, pa pitamo Vas, koje to zombi nastrojene trake znate, a da bi odlično pasale uz ovaj film? Možda ova:

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2