Skip to main content
  • 30.05.2016.

Dom techno glazbe Tresor slavi 25 godina trodnevnim festivalom

Legendarna berlinska klupska institucija Tresor sprema 25. rođendan, te će za tu prigodu po prvi put slaviti na trodnevnom festivalu.

Piše: 


Za ovaj jubilarni rođendan na flooru će se izvesti neke jako posebne premijere i nastupi. Tako Juan Atkins i Moritz von Oswald izvode njemačku live premijeru Borderlanda i to nedugo nakon izdanja albuma "Transport". Svakako valja izdvojiti premijerne izvedbe u live inačici gdje Robert Hood i Daniel Bell predstavljaju DBX Live, a John Tejada, Gerald Donald i Blake Baxter će svirati uživo kao Arpanet.
{youtube}XuoA8rgtwP4{/youtube}

Live nastupe imaju i Surgeon, te Regis i James Ruskin pod aliasom O/V/R. Berlinski producenti Pete i Sleeparchive puštat će kao TR-101. DJ setove potvrdili su Moritz von Oswald, Juan Atkins, Regis, Sterac, Pacou, Fumiya Tanaka, Ellen Allien, DJ Hell itd.

Ako se slučajno nađete u Berlinu od 21. do 24. srpnja, jednodnevne ulaznice već sada možete nabaviti za 20 €, dok su festivalske 60 €. Dnevni progam pogledajte ovdje.
{youtube}0WALDjFYVVI{/youtube}

Izvrstan glazbeni program odvija se u industrijskoj zoni, na mjestu Kraftwerk Berlin, bivše elektro-centrale koju je Dimitri Hagemann vratio u pogon 2006.g. udahnuvši joj novi život. Ova proslava će biti povijesni događaj u priči koju nazivamo "dom techno glazbe". Osnivač Tresora unatoč rođendanu radi užurbano i na otvaranju techno muzeja u Berlinu ove jeseni.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop