Skip to main content
  • 11.11.2014.

Domaće techno snage u Sirupu

Kad se Eminem u jednoj od svojih reperskih satira pokušao narugati sa stihom Nobody listens to techno, spomenuta mu je techno scena vratila s nekoliko komičnih bootlega, no činjenica jest da smo posljednje decenije svjedočili evoluciji techno glazbe koja danas potpuno drukčije zvuči nego na početku milenija.

Piše: 


Ovaj vikend, u petak, 14. studenog, otvara se prvi Sirupov Techno Ex Tempora event koji predstavlja domaće techno snage. Ako govorimo o predstavnicima nove generacije u Hrvata, nezaobilazni su zagrebački Man From The Lab i Art Lentz, koji su svojim partyjima u klubu DHC3 prezentirali novi techno val, kako svojim nastupima, tako i gostima koje su dovodili. U prvom Sirupovom Techno Ex Tempora eventu pridružit će im se i Podroom, talentirani mladac iz Splita. Sirup tu noć pleše od ponoći do 7 sati ujutro, a ulaznica je 30 kuna.

Polovicu studenog u Sirupu će zatvoriti domaća veselica Unedogled, koja se uvijek veže na neke lokalne obljetnice, rođendane, godišnjice, proslave i slično. i ovaj vas put neće razočarati svojim repertoarom kojeg predvode Sergej Snooze, Mate Čeko i Buraz uz neizostavnu mogućnost nabavke originalnog Unedogled T-shirta po promotivnoj cijeni. Sirup tu subotu, 15. studenog, pleše od 1 do 8 sati ujutro, a ulaznica je 30 kuna.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2