Skip to main content
  • 11.07.2016.

Domaći dečki zatvaraju austrijski Electric Love!

Ljubavi su ljubavi sasvim jasne, logične i pomaknute onima koji ih žive, a još ako su k tome električne i oderu preko granice zvucima domaćih prstiju tim bolje.

 
Tko su, što su, što rade, od kuda dolaze? Dva mlada Virovitičana koja svježe hrvatske zvuke siju internacionalno su Marko Vampovac i kolega mu Dominik Vukić, koji su se sparkirali iza aliasa Radiology. Penetrirajući, probojni, precizni režu kroz nebitno da bi kroz prostore sebe provukli već postojeće i stvorili nešto novo. Producentski duo spojio je glazbene puteve 2015. s ciljem podizanja domaće EDM scene. Mladi momci, mali grad, veliki snovi, planovi i trud rezultirali su time da je spajanje glazbenih senzibiliteta urodilo plodovima.
 
Prije nekoliko mjeseci radiolozi su stvorili remix Alen Walkerove trake Faded koji je na Tubi pokupio 99 tisuća pogleda, no bogovi internata odlučili su ukinuti kanal jer je na glazbu nakalemljen video originalnog spota.
{youtube}GKjcjgVCxZ4{/youtube}
 
Kako su problemi za uporne samo prilika za reviziju i reload tako je mix uploadan iznova. Postajao je sve poznatiji, pohvale su stizale odasvuda no uvijek postoji ona jedna kap koja prelije čašu sjajnog, a ona je kapnula upravo na austrijskom Electric Love festivalu. Marketinški samozatajan elektroničko-ljubavnički festival lineupom i brojem gostiju zapravo nadjačava, već poznatu nam, Ultru. Endshow za pozdrav festivalđijama je stigao nakon hardstylera Noisecontrollers i Wildstylez, a s njime i zvuci domaće dualnosti. Na video zapis slobodno skokni niže i zadrži se u temporanosti od 18. do 19. minute.

 

Izuzetno smo ponosni na naše mlade ljude koji kvalitetom pariraju globalcima, na one koji se trude i zaslužuju jednako podrške i poštovanja kao što ćeš dati stranom gostovanju. Trke su duge i naporne ponekad, no sve je bolje kada za njih imaš i svoje konje! Sklizni na službeni page Radiologyja i istraži gospodu na kojoj valja držati oko u mjesecima koji dolaze. Enjoy!
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2