Skip to main content
  • tomislav liquid flow
  • 7.11.2012.

Domaći trance projekt na putu za Brazil i Japan

Liquid Flow je melodični goa/psy trance glazbeni projekt Tomislava Savića iz Zagreba koji će uskoro izdati i novi album, te ga promovirati na drugim kontinentima.

Naslovna foto

tomislav liquid flow

Tomislav Savić je projekt Liquid Flow pokrenuo 2006. Inspiriran glazbom koju su promovirali projekati poput Astral projection, Shakta, Cosmosis, MFG, Miranda, Chi-Ad, Talamasca i Electric Universe. Priča je počela kao i mnogima, kao hobi, no uskoro se pretvorio u mnogo više. 2007. Tomislav je izdao i prvu goa trance traku na kompilaciji Human Hyperactivation (Metapsychic records).

{soundcloud}https://soundcloud.com/liquid-flow/liquid-flow-overdose-original{/soundcloud}

Nedugo nakon toga, počela je serija izdanja po raznim kompilacijama (Suntrip Records, Kagdila Records, Shivlink Records, itd..), prvi maxi single "Goa Terminal" (2007, Shivlink Records), te prvi album u 2009. godini "Presence" (Kagdila records), koji je naknadno re-izdan na Dimensional Recordsu 2010. U međuvremenu su počeli stizati i prve ponude za booking, te nastupi po Europi (Belgija, Rusija, Ukrajina, Austrija, itd…), a trenutno su u planu i turneje po Brazilu i Japanu.

{youtube}6ODwfEnY6P4{/youtube}

Ovih dana Tomislav promovira svoj novi EP: Liquid Flow – Cosmic Ascension (izdan na Spacedock Records label-u), te radi u studiju na novom materijalu, poglavito na novom albumu, ali i na novom trance projektu koji će za sada ostati tajna.
{soundcloud}https://soundcloud.com/liquid-flow/liquid-flow-cosmic-ascension{/soundcloud}

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2