Skip to main content
  • 12.06.2017.

Don Diablo objavio video u kojem osuđuje Ultru, neće više na njoj nastupati (VIDEO)

Ljeta dođu i prođu, festivalske priče nastaju i nestaju, no samo ponekad neke se pretvore u globalne konglomerate glazbenog. Jedan ovakav golemi igrač glazbenog brendiranja upravo je i Ultra Music Festival.


S podijima posijanima diljem planeta, posljednjih nekoliko godina redovno na lineupe upisuje i ime nizozemskog veterana Don Diabla, kojeg smo prethodne godine hvatali i na domaćem tlu, i koji je ovoga vikenda imao prilično negativno iskustvo s singapurskim Ultra ogrankom, gdje je doživio poprilično loš tretman i grube riječi zbog okolnosti izvan njegove kontrole po komplikacijama letova iz Beijinga.

Jučer je tako na službenoj Facebook stranici nakon skraćenog nastupa podijelio neka razmišljanja i stavove o velikom brandu i načinu na koji tretira svoje umjetnike. Na video mu se pridružuju produkcijski i tour menadžer i objašnjavaju kako su od Ultra teama po nepredviđenom kašnjenju zbog otkazanih letova primili poruke u kojima im je rečeno da "nisu više dobrodošli i da neće biti plaćeni za nastup". Napominje kako je Ultra ujedno otkazala i planiranu pirotehniku za set. Obraćajući se direktno fanovima, Don Diablo je podijelio da ovo nije prvo nepoštovanje i da se ovakav tretman proteže već godinama, te kako on nije jedini koji je izvukao deblji kraj: "Nisam sam u ovome… postoji mnogo DJ-a – neki od njih vaši najdraži DJ-i – koji ne nastupaju na festivalu. Svi se samo boje progovoriti jer svi žele nastupati na Ultri jer je fantastičan festival i jer želimo biti tu za vas".

Iako ne proziva nikoga imenom i tvrdnje drži namjerno mutnima ipak je prenio srce svoje poruke i bio poprilično jasan što se tiče osobne budućnosti unutar Ultra franšize: "Odlučili smo kao team da ne možemo više nastupati na Ultrama u bližoj budućnosti. Ovo uključuje i one koje su već najavljene jer osjećamo da je ovo točka s koje nema povratka."

Puno obraćanje Don Diabla i njegova tima pogledajte niže
 

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2