Skip to main content
  • four tet
  • 15.01.2013.

Downlodajte besplatno album Four Teta

Svoj deveti album Four Tet slagao je od neobjavljenog materijala koji je skupljao u razdoblju od 1997. do 2001., pa kad mu je već toliko trebalo da ga uklopi u album, red je da bude dostupan svima.

Naslovna foto

four tet

Kieran Hebden ili Four Tet  koji se u protekloj godini našao na listi 100 najboljih DJ-a prema RA, ali i na listi 25 DJ-a koji vladaju svijetom danas je na svom Twitteru i Facebooku objavio da će pokloniti novi album „1081“ preko Soundclouda svima koji ga žele downloadati i slušati naravno.

Iako je neobjavljeni materijal od kojeg je sastavljen Four Tetov novi LP stariji od deset godina, svestrani glazbenik ga je producirao tijekom protekle godine i mješavina je jazzy broken beatova, neo-klasičnih formi i eksperimentiranja. Sadrži sve što se našlo u međuprostoru između njegovog prvog albuma „Dialogue“ pa sve do prethodnog „Pink“.

Album „1081“ bit će objavljen i u vinilnoj verziji nešto kasnije, a Four Teta možete ove godine poslušat uživo na Hideout festivalu u srpnju.

{youtube}xELvR3dqS_0{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2