Skip to main content
  • 24.02.2016.

D.R.N.D.Y. donosi eklektičan techno set u Varaždin i Zagreb

Ove subote Varaždin i Zagreb trese mladi talentirani producent iz Niša D.R.N.D.Y.

Piše: 


Ecstatic Sound nastavlja sa serijom regionalnih gostovanja. Nakon sarajevskog producenta Worde, te ljubljanskih DJ-a Marte i Jackieja koji su protresli floor na prvom Ecstaticu održanom u Aquariusu u goste ovaj put stiže mladi te iznimno talentirani producent iz Niša. Mladić u pitanju odaziva se na ime D.R.N.D.Y., a produkcijom se bavi tek tri godine, što možda samo po sebi i ne zvuči kao neka preporuka dok vas ne obavijestimo kako je u tom kratkom vremenu dotični izdao trake za labele kao što su Phobiq, Driving Forces Recordings, Renesanz, Tauten, Evolution, Sun Sun Records, Selected, Loose records, a dalje zaista nema ni smisla nabrajati.
{youtube}Fh2X2W9mCK4{/youtube}

Mladi nišlija čija se ljubav prema glazbi oblikovala u jedinstven, te doista eklektičan stil ovog vikenda će odraditi mini turneju po Hrvatskoj, sa gostovanjem u varaždinskom Smash Clubu u petak pod okriljem organizacije Collision gdje će mu se pridružiti domaćini Nitevision, Limex i CCP. Dan poslije je u zagrebačkom Aquariusu u subotu. Njegovi setovi jednako kao i produkcija uhu će zazvučati na razne elektroničke utjecaje, od klasičnog i tvrdog detroitskog zvuka pa sve do modernog melodičnog techna.
{youtube}fOvS_VgxNTk{/youtube}

Mjeru DRNDY-jevog talenta najbolje pokazuje lista velikih imena koja su njegove trake puštali u svojim setovima: Richie Hawtin, Sam Paganini, Alan Fitzpatrick, Adam Beyer, Marco Carola, Joseph Capriati, Marco Bailey, Adrian Hour, Maceo Plex, Eric Sneo, Andrea Roma, te naravno mnogi drugi.
{youtube}jFF-fCGz9xs{/youtube}

Od domaćih snaga uz rezidenta Pillsmana nakon godine odsustva sa Ecstatica ponovo nastupa Deejay Mo, te mladi techno revolveraš Leon B koji će sa DRNDY-jem nastupiti i u Varaždinu. Party na malom jarunskom jezeru počinje u ponoć i traje do nedjelje u podne.

brejcha 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star mobile
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 2